Uitnodiging Stilteweek in de Oerboerderij 17-24 augustus 2018

Uitnodiging Stilteweek in de Oerboerderij van 17-24 augustus 2018

Lieve mensen,                                                                                                                          2 juli 2018

Met een prachtige Schierweek voor velen vers in het geheugen hier de eerste uitnodiging voor de Stilteweek in de Oerboerderij van 17-24 augustus 2018.

De organisatie doen we natuurlijk steeds meer gezamelijk maar de coordinatie is dit keer in handen van Emilie Pauw en Annelou van Sandick. Vooraf en tot maandagmiddag aldaar zal ik het aanspreekpunt zijn en daarna Emilie, omdat ik maandag in de loop van de middag vertrek.

 

Accomodatie in de Oerboerderij:

Er zijn 11 één-persoonskamers (waarvan 5 met een soort ‘twijfelaar’) en 3 twee-persoonskamers met een normaal 2-persoonsbed. Er kunnen dus 17 mensen in de boerderij ruim slapen en wat meer als je erg nabij wilt zijn! Buiten mogen we 4 a 5 tentjes zetten.

De yogazolder en de eettafel hebben een max. capaciteit van 21 personen.

De verdeling van de kamers vindt ter plekke plaats, dus wie eerst komt eerst maalt! We zijn vrijdag 17 aug vanaf 12u welkom in de Oerboerderij.

 

De kosten (voorlopige schatting gebaseerd op vorig jaar*):

Tot ons geluk mogen we de Boerderij weer huren met dezelfde korting als vorig jaar, met alle dank aan Tineke en Adriaan; totale kosten voor de huur komen uit op €2070 -te betalen voor 3 aug 2018. Ik heb een tijd geleden al een aanbetaling gedaan van €414.

De definitieve kosten weten we pas als het aantal deelnemers bekend is en de kosten van de boodschappen verrekend zijn. Aannemend dat we met 21 mensen zijn, zullen de kosten voor verblijf op ongeveer hetzelfde uitkomen als vorig jaar, nl

€210 voor de mensen op kamers ; €180 voor de kampeerders*.

NB: Je deelname en garantie op slaapplaats wordt definitief bij een eerste aanbetaling van €50,-! Gaarne dat vóór 15 juli te doen.

Voor 3 aug volgt dan het voorlopig totale bedrag, dat dan graag meteen over te maken.

Bij aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de bankgegevens.

 

Het principe-programma:

6.30 –  7.30         Ochtendmeditatie

8.00 –  9.00         Ontbijt

9.00 –12.00         ‘Meditatie in Beweging, Beoefeningen in Openheid’

12.30 – 13.30     Lunch

13.30 – 18.00     Middag naar eigen behoefte te besteden

18.00 – 19.00     Avondeten

20.00 – 21.30     ‘Meditatie in Beweging, Beoefeningen in Openheid’

Het ochtend- en avond programma kan ingevuld worden door wie zich geïnspireerd voelt. Suggesties voor opnamen zijn zeer welkom evenals zelf voor te lezen teksten van Douwe of Sri Nisagadatta; als je geluidsopnamen wilt inbrengen stuur dan graag een bericht aan Rolf die als het nodig is weer verder zal aanvullen (opnames@advaitastiltegroepen.net)

 

De taken:

Het koken zal dit keer gedeeltelijk door onszelf en gedeeltelijk door Belend (met hulptroepen) gedaan worden. Belend begint op vrijdag en is verder op zondag en dinsdag hoofdkok. Zaterdag, maandag en woensdag kan spontaan door deelnemers ingevuld worden; vooraf of als we daar zijn. We zullen ook ter plekke beslissen wie de laatste avond, donderdag, op zich neemt; Belend of iemand anders.

De boodschappen zullen gecoördineerd worden door Emilie en Annelou.

Andere huishoudelijke taken willen we proberen in te vullen zonder intekenlijsten met de aantekening dat we bezien hoe dat gaat en of bv ook iedereen een keer de WC’s schoonmaakt! J

 

Waar het omgaat: de instelling

Na een paar dagen blijkt vaak dat mensen behoefte hebben aan meer verdieping en innerlijke Stilte. Wij willen jullie vragen van te voren voor jezelf uit te maken wat voor jou ’t belangrijkst is en daar misschien ook iets over te zeggen aan het begin, zodat we meteen een goede focus hebben met elkaar.

 

Oerboerderij

Bentheimerstraat 15A, De Lutte (dichtbij Oldenzaal)

https://www.drostes.nl/oerboerderij/  Voor openbaar vervoer: zie OV9292

We zijn dus op vrijdag 17 augustus welkom vanaf 12u.

 

Bij vragen, aanvullingen, opmerkingen etc graag mailen naar Annelou:

stilteweek@advaitastiltegroepen.net, tel: 06-40759783

 

We hopen jullie te zien in De Lutte!

 

Emilie & Annelou

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email